Activeer uw account

Geplaatst op

Elan Wonen heeft een nieuwe website! In 1 omgeving regelt u makkelijk en snel uw huurzaken. U kunt bijvoorbeeld een reparatie aanvragen, uw geldzaken regelen of uw gegevens aanpassen. Uw oude inloggegevens werken helaas niet meer. U moet eenmalig een account aanvragen.

Hoe activeert u uw account?

  1. Klik rechtsboven op de homepage op INLOGGEN.

  2. Klik rechts op 'Account aanvragen'.

  3. Vul de gegevens in waar de site om vraagt.

  4. U krijgt via de e-mail een link om uw account definitief aan te maken.

  5. Klik op de link in uw e-mail en maak een veilig wachtwoord aan.

Inloggen

Nadat u uw account heeft geactiveerd, kunt u inloggen. U doet dit door rechtsboven op de homepage op de knop INLOGGEN te klikken. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op INLOGGEN.

Kies een veilig wachtwoord

Hoe meer tekens, hoe veiliger uw wachtwoord. Kies bijvoorbeeld voor een zin van 16 tekens met letters, cijfers en speciale tekens. Ook is het slim om een wachtwoord te kiezen dat u niet al eerder heeft gebruikt.

Hulp nodig?

Neem bij onderstaande problemen contact op met onze Klantenservice. Zij kunnen u helpen bij het aanmaken van uw account.

  1. Heeft uw huisnummer een toevoeging? Vul dan alleen uw huisnummer in. In het volgende scherm kunt u dan de toevoeging kiezen.

  2. Om uw account aan te vragen, vult u uw geboortedatum in. Het kan zijn dat uw geboortedatum niet bij ons bekend is. Dan lukt het helaas niet om uw account te activeren zonder hulp van de medewerkers van de Klantenservice.

  3. Ontvangt u geen e-mail om uw account definitief te maken? Controleer eerst uw spam of uw map met ongewenste e-mail. Heeft u niets ontvangen? Neemt u dan contact op met de Klantenservice.


Deel dit nieuws

Overig nieuws

Zelfstandig wonen in Hof van Clothilde

De allereerste bewoners verhuizen inmiddels naar ons splinternieuwe Hof van Clothilde! Onder deze bewoners bevinden zich ook cliënten van Philadelphia Zorg, die nu hun thuis hebben gevonden in de moderne nieuwbouwappartementen. Philadelphia Zorg is een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt om hun eigen leven te leiden volgens hun eigen wensen.
Lees meer