Blije bewoners Hof van Clovis en Hamelinkveste

Geplaatst op

In juni ontvangen 106 huurders de sleutel van hun nieuwe (sociale) huurwoning. De woningcomplexen Hof van Clovis en Hamelinkveste vormen een belangrijke stap in het afronden van de Schipholweg als aantrekkelijke stadsentree voor Haarlem.

De eerste pakken laminaat, behang en verfspullen gaan al naar binnen. Het klussen kan beginnen!

Oplevering Hof van Clovis

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Zorg voor vrije vluchroutes in een flat

In het geval van brand moet iedere bewoner snel naar buiten kunnen vluchten. Ook moeten hulpverleners ruim baan hebben om te kunnen helpen. Om deze redenen moeten alle gemeenschappelijke vluchtroutes vrij zijn van obstakels. Dit geldt voor iedere gang, trappenhuis, galerij en algemene entree.
Lees meer

Pas op voor oplichters

Iedereen weet dat er woningnood heerst. Helaas zijn er oplichters actief die hieraan geld willen verdienen. In dit bericht delen we belangrijke tips zodat u niet wordt opgelicht.
Lees meer

Kennissessie Bouwend Haarlem

In gemengde woonconcepten leven verschillende buren samen. Hoe organiseer je ontmoeting en het sociaal beheer? Hier praatten we op donderdag 20 juni over tijdens de kennissessie van Bouwend Haarlem. Adviseur strategie Anouk Corel van Elan Wonen organiseerde de sessie in het ABC Architectuurcentrum in Haarlem.
Lees meer