Kalender 2023

Geplaatst op

Bereikbaarheid werkdagen

Op alle overige werkdagen kunt u op normale tijden bij ons terecht. U kunt ons bellen van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur. Op telefoonnummer 023) 515 98 59.

Meldkamer

Belt u Elan Wonen tijdens feestdagen of buiten openingstijden, dan wordt u automatisch doorverbonden met de Meldkamer. Uiterste noodgevallen zoals gesprongen waterleidingen, elektriciteitsstoringen, inbraak kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week melden. De Meldkamer regelt dat zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen om het probleem te verhelpen.

Feestdagen

In 2023 zijn we op de volgende feestdagen gesloten:

  • op zaterdag 1 januari in verband met Oud en Nieuw

  • op donderdag 27 april (Koningsdag)

  • op donderdag 19 mei (Hemelvaart)

  • op maandag 29 mei (Pinksteren)

  • ...

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer

Woont u in een flat? Vanaf 1 april betaalt u een hoger voorschotbedrag

Woont u in een gebouw met een algemene ruimte, lift en verlichting? Dan betaalt u iedere maand een voorschotbedrag voor de stroom en het gas wat hiervoor wordt gebruikt. Ons contract voor stroom en gas liep af en wij hebben een nieuwe overeenkomst afgesloten. Helaas zijn de prijzen de afgelopen jaren gestegen en hebben wij een contract met een hogere prijs moeten afsluiten. Om deze reden wordt het voorschotbedrag vanaf 1 april verhoogd voor bewoners in een flat.
Lees meer

Elan Wonen koopt 114 sociale huurappartementen in HIGH5

PERSBERICHT | Elan Wonen heeft van ontwikkelcombinatie Hoorne Vastgoed/HBB Groep 114 sociale huurappartementen gekocht in nieuwbouwproject HIGH5 in Haarlem. Naast het sluiten van de koopovereenkomst zijn door HBB Groep en Elan Wonen ook de handtekeningen gezet onder de realisatieovereenkomst. Naar verwachting start HBB Groep eind dit jaar met de bouw en worden de woningen begin 2027 opgeleverd.
Lees meer