Laat uw huisdieren nakijken bij de Dierenbescherming

Geplaatst op

Op zaterdag 21 januari kunnen bewoners van Europawijk en Molenwijk hun huisdieren laten nakijken door een dierenarts van de Dierenbescherming. Tussen 10.00 en 14.00 zijn medewerkers van de Dierenbescherming aanwezig in Wijkcentrum De Wereld in Schalkwijk. Dit aanbod is voor diereigenaren die door financiële problemen moeilijk of niet meer voor hun huisdier(en) kunnen zorgen.

De dierenarts kijkt de huisdieren na

Als het nodig is, gaat hij de dieren enten, chippen, ontvlooien en ontwormen. Ook worden gebitten, ogen, oren en nagels worden gecontroleerd. Daarnaast helpt de Dierenbescherming bij voer, kattengrit, krabpalen en speeltjes. U kunt eventueel een vervolgafspraak maken voor castratie, sterilisatie of een andere behandeling.

Het bezoek is gratis voor Haarlemmers met een HaarlemPas of VoedselbankPas

Heeft u geen pas? Dan betaalt u een kleine vergoeding van € 2,50 per huisdier.

Wilt u graag gebruikmaken van dit aanbod van de Dierenbescherming

Meldt u dan aan. Dit kan telefonisch of via WhatsApp via telefoonnummer: 06 20 37 96 09.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer

Woont u in een flat? Vanaf 1 april betaalt u een hoger voorschotbedrag

Woont u in een gebouw met een algemene ruimte, lift en verlichting? Dan betaalt u iedere maand een voorschotbedrag voor de stroom en het gas wat hiervoor wordt gebruikt. Ons contract voor stroom en gas liep af en wij hebben een nieuwe overeenkomst afgesloten. Helaas zijn de prijzen de afgelopen jaren gestegen en hebben wij een contract met een hogere prijs moeten afsluiten. Om deze reden wordt het voorschotbedrag vanaf 1 april verhoogd voor bewoners in een flat.
Lees meer

Elan Wonen koopt 114 sociale huurappartementen in HIGH5

PERSBERICHT | Elan Wonen heeft van ontwikkelcombinatie Hoorne Vastgoed/HBB Groep 114 sociale huurappartementen gekocht in nieuwbouwproject HIGH5 in Haarlem. Naast het sluiten van de koopovereenkomst zijn door HBB Groep en Elan Wonen ook de handtekeningen gezet onder de realisatieovereenkomst. Naar verwachting start HBB Groep eind dit jaar met de bouw en worden de woningen begin 2027 opgeleverd.
Lees meer