Nieuws over het gebruik van MijnWoonservice.nl

Geplaatst op

Onlangs heeft de website MijnWoonservice.nl een metamorfose ondergaan. De site gebruik nu de digitale tool DAK. Deze tool wordt ook ingezet in andere regio's. Bij het reageren op een huurwoning zien woningzoekenden op dit moment niet hun voorlopige positie en het aantal reacties bij de woningen. Hierdoor weten woningzoekenden niet hoeveel kans zij maken op het huis waarop ze hebben gereageerd. Gelukkig komen de reacties wél bij de corporatie binnen. Het heeft dus zeker zin voor woningzoekenden om te blijven reageren via www.mijnwoonservice.nl!

MijnWoonservice biedt haar excuses aan voor het ongemak. Zij, en ook Elan Wonen, begrijpen dat de situatie vervelend is, maar vragen nog even geduld. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de functionaliteiten op de website weer werkend te krijgen. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer

Woont u in een flat? Vanaf 1 april betaalt u een hoger voorschotbedrag

Woont u in een gebouw met een algemene ruimte, lift en verlichting? Dan betaalt u iedere maand een voorschotbedrag voor de stroom en het gas wat hiervoor wordt gebruikt. Ons contract voor stroom en gas liep af en wij hebben een nieuwe overeenkomst afgesloten. Helaas zijn de prijzen de afgelopen jaren gestegen en hebben wij een contract met een hogere prijs moeten afsluiten. Om deze reden wordt het voorschotbedrag vanaf 1 april verhoogd voor bewoners in een flat.
Lees meer

Elan Wonen koopt 114 sociale huurappartementen in HIGH5

PERSBERICHT | Elan Wonen heeft van ontwikkelcombinatie Hoorne Vastgoed/HBB Groep 114 sociale huurappartementen gekocht in nieuwbouwproject HIGH5 in Haarlem. Naast het sluiten van de koopovereenkomst zijn door HBB Groep en Elan Wonen ook de handtekeningen gezet onder de realisatieovereenkomst. Naar verwachting start HBB Groep eind dit jaar met de bouw en worden de woningen begin 2027 opgeleverd.
Lees meer