Onderzoek 'Wonen in Metropoolregio Amsterdam' start op dinsdag 2 mei

Geplaatst op

Het onderzoek is een initiatief van de Metropoolregio Amsterdam en de woningcorporaties in de regio. Ook Elan Wonen doet hier aan mee. Doordat veel mensen in de regio worden bevraagd, ontstaat er een goed beeld van de bewoners hun:

  • woonsituatie

  • woonlasten

  • tevredenheid van bewoners over hun buurt

  • woonwensen

  • verhuiswensen en verhuisbewegingen 

U kunt een brief met vragenlijst in de brievenbus ontvangen

Via een steekproef zijn huishoudens in de regio willekeurig geselecteerd. U kunt dus een uitnodiging krijgen, maar dit hoeft niet. Als u wél een uitnodiging krijgt, willen we vragen om de enquête in te vullen. Uw antwoorden gebruiken wij om ons beleid voor de komende jaren vorm te geven. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer

Woont u in een flat? Vanaf 1 april betaalt u een hoger voorschotbedrag

Woont u in een gebouw met een algemene ruimte, lift en verlichting? Dan betaalt u iedere maand een voorschotbedrag voor de stroom en het gas wat hiervoor wordt gebruikt. Ons contract voor stroom en gas liep af en wij hebben een nieuwe overeenkomst afgesloten. Helaas zijn de prijzen de afgelopen jaren gestegen en hebben wij een contract met een hogere prijs moeten afsluiten. Om deze reden wordt het voorschotbedrag vanaf 1 april verhoogd voor bewoners in een flat.
Lees meer

Elan Wonen koopt 114 sociale huurappartementen in HIGH5

PERSBERICHT | Elan Wonen heeft van ontwikkelcombinatie Hoorne Vastgoed/HBB Groep 114 sociale huurappartementen gekocht in nieuwbouwproject HIGH5 in Haarlem. Naast het sluiten van de koopovereenkomst zijn door HBB Groep en Elan Wonen ook de handtekeningen gezet onder de realisatieovereenkomst. Naar verwachting start HBB Groep eind dit jaar met de bouw en worden de woningen begin 2027 opgeleverd.
Lees meer