Voortgang bouw J.J. Hamelinkstraat in beeld

Geplaatst op

Hillen en Roosen gaat hard met de bouw van de 297 nieuwe woningen langs de Schipholweg. Een jaar geleden gingen de eerste palen de grond in. Nu zijn de vormen van de 3 woongebouwen al goed te zien. Bent u benieuwd naar hoe het gaat? In de video is te zien hoe ver we op dit moment zijn.

Wanneer worden de woningen opgeleverd?

Samen met bouwbedrijf Hillen & Roosen werken we toe naar het hoogste punt. We verwachten dat punt rond de zomer te halen. Rond die periode starten we ook met het adverteren van deze woningen. Wanneer dit precies is, kondigen we aan op de websites van Woonservice en Elan Wonen. Het is de bedoeling dat de 1e bewoners eind 2023 hun sleutel krijgen.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer

Woont u in een flat? Vanaf 1 april betaalt u een hoger voorschotbedrag

Woont u in een gebouw met een algemene ruimte, lift en verlichting? Dan betaalt u iedere maand een voorschotbedrag voor de stroom en het gas wat hiervoor wordt gebruikt. Ons contract voor stroom en gas liep af en wij hebben een nieuwe overeenkomst afgesloten. Helaas zijn de prijzen de afgelopen jaren gestegen en hebben wij een contract met een hogere prijs moeten afsluiten. Om deze reden wordt het voorschotbedrag vanaf 1 april verhoogd voor bewoners in een flat.
Lees meer

Elan Wonen koopt 114 sociale huurappartementen in HIGH5

PERSBERICHT | Elan Wonen heeft van ontwikkelcombinatie Hoorne Vastgoed/HBB Groep 114 sociale huurappartementen gekocht in nieuwbouwproject HIGH5 in Haarlem. Naast het sluiten van de koopovereenkomst zijn door HBB Groep en Elan Wonen ook de handtekeningen gezet onder de realisatieovereenkomst. Naar verwachting start HBB Groep eind dit jaar met de bouw en worden de woningen begin 2027 opgeleverd.
Lees meer